top of page

Fri, Oct 04

|

Black Box, Musiikkitalo

DIG. The Future

Sibelius-Akatemian jokasyksyinen DIG.-festivaali tuo jazzmusiikin aineryhmän opiskelijoita, alumneja ja kansainvälisiä opettajavieraita. Suomalaisia lahjakkuuksia kuullaan festivaalin pääkonsertin avaavassa neljän naisäänen ja kontrabasson Signe-yhtyeessä.

Registration is Closed
See other events
DIG. The Future
DIG. The Future

Time & Location

Oct 04, 2019, 7:00 PM

Black Box, Musiikkitalo, Musiikkitalo, Töölönlahdenkatu, 00100 Helsinki, Finland

About the Event

DIG.-festivaali luo katseen tulevaan ja tuo esille jazzin nuoria taitureita. 

DIG. The Future -festivaalin päätöskonsertin tähti on laulaja ja kosketinsoittaja Samora Pinderhughes, joka tuo Helsinkiin uuden VENUS-projektinsa!

Juilliardissa jazzpianoa opiskellut Samora on tunnettu erityisesti esiintymisistään August Greene -kollektiivissa, jota johtavat hip-hop artisti Common, pianisti Robert Glasper ja rumpali Karriem Riggins. VENUS-yhtyeessä tavallisesti huilua soittavaa Elena Pinderhughesia paikkaa tässä konsertissa nuori tulevaisuuden laulajanimi Niya Norwood.

Suomalaisia lahjakkuuksia kuullaan konsertin avaavassa neljän naisäänen ja kontrabasson Signe-yhtyeessä.

Signe: Josefina Vannesluoma, laulu Selma Savolainen, laulu Riikka Keränen, laulu Kaisa Mäensivu, laulu, kontrabasso

Samora Pinderhughes, koskettimet, laulu Niya Norwood, laulu Gabe Schnider, kitara Josh Hari, basso Jack DeBoe, rummut

Taideyliopiston Sibelius-Akatemian jokasyksyinen DIG.-festivaali tuo jazzmusiikin aineryhmän opiskelijoita, alumneja ja kansainvälisiä opettajavieraita yleisön kuultavaksi. Tänä vuonna festivaali nostaa esille tulevaisuuden tekijöitä: nuoria lahjakkuuksia ja yhteiskunnallisesti kantaaottavia taiteilijoita. Festivaaliohjelman ovat koonneet jazzin ainejohtajan tehtävässä toimivat Jussi Kannaste ja Sami Linna. DIG. The Future Musiikkitalossa 2.–4.10.2019.

Share This Event

bottom of page